Seminerler

Beykoz Üniversitesi – ITPRO/DEV Etkinliği

Merhabalar,

Unify Türkiye ekibi olarak bugün Beykoz Üniversitesinde ITPRO/DEV etkinliğini gerçekleştirdik. Bilgisayar Programcılığı ve Mobil Uygulama bölümünün katılımı ile 40-50 kişilik bir etkinlik oldu.
Editörümüz Safa Sarıca ile birlikte Sanallaştırma Teknolojileri ile başlayıp güncel hypervisörlere değinildi. Microsoft Hyper-V, VMware ESX ve Citrix XenServer’a değinerek, sanal makineler hakkında katılımcılar bilgi sahibi oldular. Demo ile devam eden sunumda sanallaştırmanın önemi vurgulandı.

Sözü devralan Mücahid AKÇAY ise günümüzün trendi olan Bulut Bilişim’den bahsetti. Bulut Modellerini, kullanım senaryolarını, Microsoft Azure hizmetlerini, Public ve Private Cloud tanımını yaparak Microsoft Azure’a yer verdi.

Son oturumda ise Mehmet Parlakyiğit ile Microsoft OneNote anlatıldı. OneNote’u neden tercih etmemiz gerektiği, avantajlarını, kullanım kolaylığı vb. konularda detaylar aktarıldı. Demo çalışması ile devam eden sunumda katılımcıların soruları cevap almasıyla son buldu.

Beykoz Üniversitesi Öğretim Üyelerine, Öğrenci Konseyine ve tüm öğrencilerine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Related posts
Seminerler

The Future of Technology etkinliğine davetlisiniz!

Seminerler

Security in the Cloud Meetup Özeti

Seminerler

Başakşehir Living Lab - Technology Talk Show Etkinliğinin Özeti

Seminerler

Security in the Cloud Meetup

Portal güncellemelerinden haberdar olun!

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir