Güvenlik Teknolojileri

ESET Kurumsal – Eğitim serisine katılın!

Merhaba,

Yakın zamanda duyurduğumuz ürünlerin detaylarını ESET Türkiye Teknik ekibi olarak uygulamalı aktaralım istedik. Eğer ESET kullanıcısı veya ESET’i tercih etmek istiyorsanız teknik açıdan ürünlerin kapsamını görmüş olacaksınız.

İlk webinar, 16 Ekim’de ESET Dynamic Threat Defense olacak. Kayıt için tıklayın. 

Çok değil, 2 gün sonra ise ESET Cloud Administrator konuşulacak. Yeni platform başlıyla paylaştığım yazıyı da buradan inceleyebilirsiniz.
Cloud Administrator ürününü ele alan eğitim için tıklayın.

Önceden Twitter aracılığıyla iletmiştim; ESET Remote Administrator kısacası “ERA” artık yok. Yerine ESET Dynamic Threat Defense gibi ESET’in diğer uygulamalarıyla entegre olabilecek ESET Security Management Center kısacası “ESMC” geldi.

Bende 24 Kasım’da ESET Remote Administator’dan ESET Security Management Center’a kurulum sırasında karşılaşılabilecek problemler ve çözümlerinden bahsedeceğim.
Kayıt olmak için tıklayın.

Buradan sonraki kısım ESET Security Management Center ile ilgili olacak!

7 Kasım – ESET Remote Administrator Server 6.x’in ESET Security Management Center’a yükseltilmesi / Kayıt için tıklayın. 

21 Kasım – ESET Uzaktan kurulum yöntemleri (Agent, Endpoint) ve manuel kurulum paketleri oluşturulması / Kayıt için tıklayın.

5 Aralık – ESET Security Management Center’da Statik ve Dinamik gruplar oluşturmak ve bu gruplara ilke tanımlamak / Kayıt için tıklayın.

19 Aralık – ESET Security Management Center İlke Yönetiminde Firewall, Web Control, Device Control ile ilgili örnekler / Kayıt için tıklayın.

Şahane olacak! Teknik arkadaşlarım; Gülay, Gürcan, Halil İbrahim, Metin ve Sezer’e katacakları katkılardan ötürü çok teşekkür ederim.

Görüşmek üzere,  güvende kalın. 🙂

About author

Mücahid has been to work about 11 years in IT sector. He helps customers for security, backup solution and disaster recovery plans. He is working about technical at ESET Turkey. He is co-founder Unify Türkiye He loves travel, chat, coffee and music. Therefore you can find yourself in his desk
Related posts
Güvenlik Teknolojileri

Cisco ISE Local Kullanıcı İşlemleri ve AD Bağlantısı nasıl yapılır?

Güvenlik TeknolojileriMicrosoft Azure

Azure Sentinel'e genel bakış ve yorum

Güvenlik Teknolojileri

Safetica DLP nedir?

Ağ TeknolojileriGüvenlik Teknolojileri

Fortigate Firewall – IPv4, Gruplama ve Policy nasıl yapılır?

Portal güncellemelerinden haberdar olun!

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir