Office 365

Office 365’de Gruplar Kalıcı olarak nasıl silinir?

Office 365 içerisinde bulunan bir grubu veya gruplarını kalıcı olarak nasıl silebileceğimizden bahsetmeye çalışacağım. Normalde sildiğimiz bir grup 30 gün boyunca sistemde bekletilir. 30 günün sonunda otomatik olarak silinir ve hiçbir şekilde silinen veri geri getirilemez. Bazı durumlarda silinen bir grubun 30 gün sistemde beklemesini istemiyorsanız, ve grubun kalıcı olarak…
Read more